Snöstorm

nja, inte riktigt kanske men det snöar och på vissa ställen blåser det som bara den. Gissa om det var en liten hund som inte ville gå ut imorse. Måndag, snö och blåst. Stig upptäckte till sin stora fasa att bästa kissstället nästan hade snöat igen helt! Katastrof! Tittade förskräckt på matte som sa att det är bara att bita ihop och gå och pinka. Herrejisses, kan man pinka massor med gånger i djupsnön i skogen måste man kunna pinka i lite snö hemma också =) Tänk ändå om man varit katt, kattlåda =)

Medan jag var på jobbet och Petter i skolan var Stig med Maja idag. Elin stackarn som hade längtat så efter Stig blev tvungen att jobba lunch med kort varsel. Stackars Elin! Efter jobbet hämtade jag killen som var glad när matte kom men som kunde tänka sig att gå tillbaka in efter att ha pinkat lite. Vi var bara hem och bytte om innan vi gick ut. Farmor for förbi och vinkade när Stig skulle kissa och kanske var pappa i bilen. Inte så jättesugna på att gå ut i busvädret kanske men när vi väl kommit ner på gatan blev det full fart. =) och har man riktigt tur kanske man kan lura matte att busspringa lite uppför backarna mot Södra Allén, buus=) När vi väl kommit iväg var det inga klagomål, vädret till trots. Förutom att Stig hade lite problem med att bedömma snödjupet, med massor med snö i ansiktet som resultat, gick promenaden mycket bra.

Killen börjar bli stor, nya tänder har kommit =) Stoora! har inte sett några småtänder på golvet men det kommer kanske! Kilar gör det nog för killen manglar ben som aldrig förr.

Nedan kommer lite bilder med temat, husse och Stig gör saker tillsammans:

Har husse blivit en tjockis? Näe, det var bara en tax som sovit middag =)  Stig och husse gnager ben på golvet


Myspys =)

Stig gnager själv också =)

Kommentarer
Postat av: Farmor

Vi måste ses snart. Inifrån bilen räknas aldrig! :D



Kram till er och puss till Stig!

2008-11-24 @ 23:51:51
Postat av: Ingela

Men är det så att det blir mer o mer husses hund??:)Ser ut så.....

2008-11-25 @ 08:54:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0