Kalas =)

Nu sitter jag och Stig i soffan (ovanligt va?) och väntar på att P ska komma hem från sin studiegruppsträff. Vi hoppas hinna ner på stan en sväng innan vi ska till P's mormor och morfar och äta lunch. Elin och Maja fyller 22 idag så vi ska fira dom. Ska bli jättekul! Var så länge sedan vi träffade Petter mormor och morfar.
Underbart väder idag. Stig och jag har varit ute på promenad. Han börjar bli så duktig på att gå i koppel. Stannar han och luktar på något säger man "kom så går vi" när man vill fortsätta så kommer han oftast utan att man behöver dra i kopplet. Duktig kille! Har även övat lite på "Stanna". Det gick väldigt bra. Vet inte om han fattar vad han ska göra egentligen men stannar gör han och sitter och väntar på karra =). Sötis! En annan dag ska vi öva när det är mer folk i närheten.
Har anmält mig till nästa års kick-off med jobbet. Synd bara att det är nästan ett år kvar tills vi far. Vi firar 5 års jubileum då så då bär det av utomlands. Vart är hemligt än så länge, men flygtiden är ca 10 timmar så det blir inte finlandsfärjan iallafall. =) Ska bli superkul!
Nu blir det kalas =)

Kommentarer
Postat av: Kicki

shit.. du börjar bli en grym bloggare nu!! kallar han för p.. du är en riktig inne bloggare =)

2008-10-15 @ 18:15:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0