Stig har sagt till =)

Idag blev det tidig morgon. Stig drack hur mycket vatten som helst igår innan vi for från Kovland vilket innebar att han ville upp vid fem och kissa. Han fick dessutom något tidig middag så vid sex var det dags att babba. Det var en trött matte som traskade ner för trappan ytterligare en gång! Sedan hände det igen... två gånger förut har samma sak inträffat fast då har vi inte fattat... Efter att Stig ätit sin frukost satt han sig vid mina fötter och gnällde! Den här gången var vi inte lika trögfattade. På med kopplet, ner för trapporna och ut på gräsmattan. Tada, baja! Duktig kille! =)

Nu ska jag kolla Petters schema i veckan så vi vet när vi behöver lite hundvakt. Imorgon ska Stig vara med Petters systrar en sväng eftersom jag börjar jobba och Petter ska vara i skolan hela dagen. Känns lite tungt att börja jobba imorgon! Mysstunderna med Stig blir helt klart färre. Just nu är det så skönt att bara vara hemma. Promenad på förmiddagen, vila mitt på dagen och sedan promenad igen på eftermiddagen. Hitts på något skoj på kvällen och massor med mys!

Snart far vi hem till Lagga. Skogspromenad blir det där! Dessutom ska vi försöka åka till farfars hus och plocka ur lite grejor, kylskåpet, växthuset... han kommer nog aldrig hem dit igen. Lilla farfar! Gud så jag kommer att sakna att komma dit på sommaren... farfar går runt och visar hur mycket tomater han fått, hur stora plommonen blir och äta hallon och jordgubbar. Men så är det, är man 85 så klarar man inte av att bo i hus. Farfar har haft ett långt, riktigt bra liv. Jag önskar honom inget annat än ett gott slut! Hur jävligt det än känns. Nu ska jag pussa lite på Stig så allt känns lättare =)

Kommentarer
Postat av: The Breeder

Men oj, vad duktigt! Juli ser mera ut som, -Kan någon torka upp här eller????????

2008-10-19 @ 11:53:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0