Playdate med Jossan och Bella

När pappa Milton är på "bortamatch" i Finland passar Stig på att träffa alla sina tjejer. Igår Candy och Molly och nu i eftermiddags hade vi stämt träff med Jossan och lilla Bella. Stig och Bella hade inte lekt med varandra förut och Bella var väl inte överförtjust. Stig försökte på alla sätt men Bella lekte hellre med snön än med Stig. Hon tinade upp mot slutet och så då sprang dom omkring lite med varandra =) 

På förmiddagen blev det Birsta och lite shopping igen. Gick inge vidare. Skulle köpa nytt köksbord och stolar men bordet var slut så det får bli nästa helg, förhoppningsvis. Hittade ett par tavlor till hallen iallafall, vilket var skönt! Passade på att betala resan som Petter och jag bokade igår. 1:a april åker vi till New York! Ska bli såå roligt =) Hotellet ser jättefint ut och resa blev billigare än vad vi räknat med. Kan det bli bättre? 

Nu ligger Stig i mitt knä och surar för att pappa inte är hemma. Jag surar lite för att Petter inte är hemma. Tur vi har varandra Stig och jag. Stig har inte riktigt varit sitt vanliga glada jag sen Milton for. Han har följt mig som en skugga. Suttit fast i mitt knä... myspropp! Hoppas att det går bra för alla att ta sig hem i snöovädret! 

Blev inget cert för Milton i Finland, men vad gör det när Sannapanna var den som knep det =) Stort grattis till Sanna, Ingela och Fredrika! Snyggsanna =) 

Lite härliga vinterbilder från dagens snöiga äventyr: 


Bella gillar att göra gropar, men Stig fattar inte varför... det är ju inget där?!


Massa skoj i snön och Bella älskar snölekar!

Tjohoo, mera snö!

Nix, Stig fattar fortfarande inte... =)

Lika som bär?


Stig och pappa Milton


aaah, blixten rätt i ögonen =)


Nu var det länge sen... Vi har det bra. Har varit fullt upp ett tag. I veckan har jag hunnit med middag med Jossan på onsdag. Middag på Invito med några från jobbet på torsdag. Supertrevligt! Igår kväll var jag med Fredrika och Patrik på Arken med Milton och Stig. Milton blev helt sjukt fin! Synd bara att Stig kräktes på hans svans inatt =( Typiskt Stig. Ikväll saknar vi Milton. Han är i Finland på utställning. Längtar tills han kommer hem på måndag. Stig ligger i buren och sover och undrar nog vart pappa tagit vägen. Han har varit sjukt mammig sen Milton for men nu verkar han vilja vara själv. Luktar väl pappa i buren. Husse hoppade in i buren han med, fast det var bara huvudet som fick plats. =)

Snickaren har varit här i veckan och gjort klart i köket. Så otroligt skönt! Tycker att det blev riktigt fint! Håller på med ett litet projekt med lägenheten. Har bestämt mig för att försöka göra klart alla rum inom de närmsta veckorna. Idag har vi köpt ny hatthylla och ny skohylla till hallen. Blev lite reashopping på Flott också. Förhoppningsvis blir det en sväng till IKEA imorgon för lite mer lägenhetsshopping. Ska upp med lite tavlor och sånt sen är det rätt klart.

Idag har vi varit hos familjen Söderberg. Promenad och fika. Jättemysigt! Förutom Stigs stora kärlek Candy var Molly också med. Idag gick det riktigt bra med henne och Stig. Hon var inte alls lika på honom som sist. Jätteskönt för dom att få springa lösa i skogen. Sen organiserade Stig en liten lek medan folket fikade. Den gick till på ungefär samma sätt som alla Stigs lekar. Stig springer allt han kan genom hela huset och dom andra hundarna springer efter... Kul hade han och trött var han när vi kom hem. 

Nu har jag, Petter och Maja ätit en delikat lördagsmiddag, spaghetti och falukorv =) ingen orkade engagera sig mer än så. Men jag köpte kladdkaka till efterrätt så nu ska vi hugga in på den. Mums!


Lek i skogen, flygande tax, husse och Stig i buren


Vackra Molly, Candy blir trött medan Stig letar efter något kul att göra, Bus!


Vackra hundar i skogen

Taxrally med kråkan

Mamma och jag var på arken igår för att köpa hundmat. Mamma gjorde sin vanliga tur mot leksaksavdelningen för att titta om den kommit... och äntligen! Kråkan som först Agnetas Melvin skulle få och sen Stig när han kom har inte funnits på flera månader, säkert ett halvår. Men nu hade den äntligen kommit! Mamma ansåg att man inte kunde köpa en leksak åt två hundar, fy så orättvist, så Stig fick kråkan och Milton fick en likadan (fast med svans och ögon kvar) som Stigs låånga mjukistax. Tyvärr fick grabbarna vänta på leksakerna för mamma åkte till hospice för att sitta med mormor hos Seved en stund. Han har hamnat i sockerkoma och är inte kontaktbar nu så det är inte länge kvar. Jag for och hämtade hem mormor och mamma strax efter åtta. Sen kom kråkan fram ur påse och hej vad livat det blev. Alla ville ha kråkan! Stig tog täten med kråkan i munnen och sprang runt, runt i huset med Milton hack i häl. Efter ett tag blev det dragkamp så det knakade i kråkan. Milton vann och sprang glatt iväg, men skam den som ger sig tyckte Stig, pappa tappade fokus och genast knyckte Stig tillbaka den. Då blev det rally igen. Milton lessnade så Stig testade sitt eget mod genom att springa förbi honom med kråkan i mun, närmare och närmare... Men pappa var trött och ville inte jaga kråkan något mer. Till slut lessnade Stig också, så den stackars kråkan fick en välbehövlig paus. Ett öga fattades så matte tog bort det andra också, sen blev det ett litet jack vid rumpan. Ju trasigare hundleksaker, desto mer uppskattade!

Mormor sov över och nu har mamma skjutsat upp henne till hospice igen. Majlis följer med så får mamma en liten paus. Milton vilar och Stig med nyklippta klor och ny friserade tassar har precis lagt sig tillrätta i mitt knä. Snart ska vi ut och göra skogarna osäkra =)

Igår i skogen gjorde Stig ett av sina första riktiga bus. Vi gick på skoterspåret, grabbarna sprang i förväg och utforskade när det kom två joggare bakom oss. Kallade in grabbarna som kom som två skott. Duktiga killar! Fick sina godisar, Stig hann knappt svälja innan han satt av igen. Och nu spelade det ingen roll att matte ropade! Joggarna höll ju ett mycket bättre tempo än matte och Kerstin. Tjohoo! Men så fort dom var ikappjagade så vände han och kom tillbaka i full fart. Skitunge! Men men lite bus måste man väl få göra om man är valp. Resten av promenaden gick bra och det var två trötta hundar som kom hem.

I torsdags när jag var i ett svinkallt Östersund och höll i utbildning var grabbarna med mamma hela dagen. Skönt för dom! Själv for jag klockan sju på morgonen och kom hem för att hämta hundarna kvart över nio på kvällen. Blev en lång dag men förutom att det blev strömavbrott i hela Östersund i nästan två timmar gick allt bra. Alldeles innan strömmen kom tillbaka började vi att prata om att åka hem. Dom planerna fick vi dock lägga på hyllan då det visade sig att vi inte kunde komma ur garaget förrän strömmen kommit tillbaka. Vi fick ändra upplägg på utbildningen helt när det visade sig att de flesta inte ens hade sett systemet som vi skulle lära dem, men det gick ju bra det med =)

Grabbarna fick åka och hälsa på Agneta och hennes Melvin (blandning mellan bordercollie och labrador eller golden om jag inte minns helt fel). Promenad och inomhusbus blev det! Familjen Lindströms stackars katt satt uppflygen på ryggstödet till en fotölj och tittade på när tre stolliga hundar kutade omkring som galningar. Gissa om det var trötta killar som jag hämtade hem?

I fredags var det -21 grader när vi var ut på morgonpinken. Blev en kort runda vill jag lova. Stig frös så mycket att han knappt kunde röra sig. Skulle behöva två par rejäla vinterkängor till tassarna ; ) Jag var rejält förkyld på kvällen så vi låg i soffan och kollade på Let's Dance hela kvällen. Stig hade lite överskottsenergi och for omkring som en vilde och skällde, men efter en timeout i buren blev också han en riktig soffpotatis. Pojkarna tog sovmorgon och vaknade inte förrän efter nio på lördag morgon. Skönt tyckte matte som behövde en sovmorgon.

Bilder får det bli imorgon när datorn kommer hem. Kanske kan bjuda på en kråkbild! Njut av söndagen för imorgon är det måndag igen! Milton längtar för då kommer husse äntligen hem =)


Så var flocken splittrad igen...

japp, nu har jag lämnat hundarna hos mamma och pappa. Känns alltid lite motigt att lämna bort dom. Lägenheten blir så tom och ödslig. Men Petter åker ju imorgon och jag ska till Östersund så... snälla mamma erbjöd sig att hämta dom imorgon bitti men jag tycker inte att hon ska behöva åka. Så jag åkte till Lagga, tog en promenad, fick lite middag och träffa lilla mormor. Liten har hon allt blivit och orolig stackarn. Seved (mormors sambo) har fått flytta från sjukhuset till fina hospicet i sidsjön. Ska försöka hälsa på så snart som möjligt. Men jag känner mig ju förkyld och jag tror inte att det är så lyckat att åka dit då. Mamma säger att han blivit mycket sämre sedan i julas. Dessutom är han väldigt ledsen så det känns inge roligt. Hoppas att dom på hospice kan ge honom något mot det. Inget roligt för varken han eller mormor om han ska behöva gråta så mycket sista tiden.

Jaja, vi ser väl fram emot måndag när flocken åter är samlad. Sen tror jag att Petter är hemma hela nästa vecka förutom söndag. Ska bli skönt. Veckan efter är det långresa igen. Börjar bli lite nöjd på hockeyn nu, som vanligt den här tiden på året. Men blir det inte playoff eller kval så är säsongen snart slut. En och en halv månad kvar i sådant fall. Fast det vore ju kul med playoff =) över 500 mil i bussen blir det för grabbarna i januari. Usch inget för mig!

I helgen ska jag inte göra så mycket. Vara i skogen med hundarna och förhoppningsvis träffa Jossan på söndag. Ska bli kul! Nästa helg åker Milton till Finland så då får vi prova på att "bara" ha en hund igen. Tror absolut att vi kommer att sakna honom som bara den. Fina pappan!

Usch, hundburen står och och gapar alldeles tom i hallen! Och ingen som myser brevid mig i soffan. Ingen Petter och inga hundar =( Nu får Petter ta och komma hem från sin match så vi hinner ses innan jag måste sova. Nej, nu ska jag sluta deppa... på måndag är vi samlade igen! Och då ska vi mysa hela kvällen =)

Gonatt!


Terese skor och mina älsklingshundar =)

Liten uppdatering

Så är datorn och husse hemma och mellanlandar. Kom natten till igår och åker igen på torsdag morgon. Själv börjar jag känna mig lite sjuk... Trött och slut och lite ont i halsen. Inge roligt. Hoppas att det bara är tillfälligt. Stig har varit riktigt busig idag. Typiskt när man själv inte är riktigt i form. Han har varit hos Elin och Maja och dom var på promenad vid halv tre så jag tyckte att det inte behövdes någon promenad på kvällen. Hade nog inte suttit fel med en lite längre tur för när vi kom hem var han riktigt laddad. Sprang omkring och skällde och betedde sig allmänt illa. Fick ta tag i honom ordentligt så lugnade han sig till sist men jag hann bli riktigt arg först. Skitunge! Nu ligger han och försöker knycka benet som Milton tuggar på.

I helgen har vi haft det rätt skönt pojkarna och jag. Petter var ju borta så Stig och jag passade på att hälsa på familjen Söderberg och Candy. Milton fick stanna hemma för hon löper. Vi tog en härlig promenad i skogen och sedan följde jag och Stig in och fikade lite. Amanda passade på att öva lite med Stig. Tyckte han var såå roligt. Stackars Candy blev utestängd från vardagsrummet. Gissa om hon såg rolig ut när hon också försökte krypa under grinden som Stig =) Hon var liite för stor. Hem med Stig och ut med Milton. Vi tog en riktigt rask promenad till Haga och tillbaka. Sen var jag trött i benen vill jag lova. Packade våra saker och for hem till mamma och pappa. Vet inte om det var jag eller Stig som luktade löptik eller om någon tik hemma löpte för Milton vart som tossig. Flängde omkring i kopplet när vi skulle ut och kissa och var allmänt okoncentrerad. Sov otroligt dåligt hela natten gjorde han. Väckte mig ett par gånger i timmen och tjöt. Visste inte riktigt vad han ville men kom ihåg att han inte bajat på kvällen. Så vi var ut och försökte vid halv två och sen vid halv fem blev det äntligen av. Sov till åtta innan killarna vaknade. Då var det en trött matte som släpade sig upp ur sängen vill jag lova. Senare på dagen fick killarna springa på vägen till grusgropen. Då var det bra fart på småbenen vill jag lova. Jag for till Kovland för att se på hockey och träffa Erica, Mattias och William. Kovland vann och Mattias gjorde två mål så vi firade med hamburgare hemma hos dom sen. Emma och Stefan var också där. William har ju börjat gå och var på riktigt bushumör. Gick omkring och visade alla hur duktig han var. Sen körde vi krypjagis på golvet tills mina knän ömmade. Lillkillen! =)

Stig blir mer och mer lik Milton för varje dag som går. Han tar efter så mycket. Igår hade han ett himla bestyr innan han kunde lägga sig i soffan. Bäddade precis lika omsorgsfullt som papppa =) Idag när jag hämtade dom hos Elin och Maja sträckte han på sig precis som Milton gör när han hälsat och kopplet ska på. Sötnosar!

Nu ska jag passa på att umgås lite med Petter. Imorgon är det match och sen far dom igen. Ska dessutom försöka somna tidigt ikväll. Ska till Östersund med Kattis och hålla utbildning på torsdag så då lär det bli en lång dag. Upp tidigt och hem sent. Ska försöka hinna med en uppdatering imorgon innan datorn far igen. Annars vet ni att vi hörs till veckan =)

Vi tar väl ett par bilder i vanlig ordning =)


Pappa Milton med benet i säkert förvar i soffan

Stig vill leka mer men pappa är såå trött...

Då passar Stig på att vila lite han med! =)

Fredag kväll

Äntligen! Är så trött ikväll! Kommer nog snart att somna till i soffan. Grabbarna och jag har varit ute på promenad medan Petter och Magnus lagade middag (mao beställde pizza). Blev en sväng uppöver Södermalm. Var hungrig som en varg när pizzan väl kom. Pizza från Jop's brukar vara ett säkert kort men inte ikväll. Tyckte att min pizza var torr, småbränd och allmänt osmaklig. Tråkigt! Nu sitter människograbbarna och spelar en omgång Fifa på xboxen, hundgrabbarna ligger i soffan småsover och äter lite ben och jag sitter här med datorn i knäet. Imorgon är det lördag och jag hoppas att det blir lite sovmorgon iallafall. Petter åker inte hemifrån förrän vid 11 så det är nog ingen omöjlighet. Bara grabbarna får ut och äta en sväng vid åtta så =)

Granen är fortfarande kvar. Sitter och stirrar argt på den och undrar vad jag skulle med en julgran till. Vi är ju ändå borta på julafton. Men, men, nu är det bara att bita i det sura äpplet och ta ut den. Jag vet att jag kommer att ta en gran nästa år också och sitta och svära över det nästa år vid den här tiden =)

Nåväl, här kommer ett par bilder på ostkroken!


Stig snokar efter något ätbart....

det ska finnas något gott i den här påsen!

Stig myser på mattes axel!

Gonatt och sov gott allihopa

Finns det hjärterum...


... finns det stjärterum! Klart alla får plats i mattes knä  =)


Idag for hon... Lillasyster. Det känns jättetomt. Hade precis vant mig vid att ha henne hemma igen. Men nu ska vi inte tänka mer på det för då blir jag bara ledsen. Jag vet ju att även fast jag saknar henne jättemycket hela tiden så vänjer man sig vid att inte ha henne i närheten. Jag vet ju att hon kommer hem tids nog. Skype är ju suveränt, då känns det nästan som om man pratar "live". Vi måste skypa mer loppan!

Grabbarna är jättetrötta nu. Det blev en rejäl promenad i högt tempo idag. Och så duktiga dom var! Nästan inget bus i kopplet. Stannade fler gånger och väntade på varandra när den ena ville nosa eller kissa. Jättekul! Det såg väl inte ut som Ceasar direkt men mycket bättre än förut! Dom vänjer sig mer och mer vid att vara två. Just nu sover dom tätt ihop i buren. Trots att soffan är mysig och populär är buren deras absoluta favoritplats. Nu på mornarna kliver jag upp, låter dom gå ut för att kissa och sedan äta frukost. Direkt när maten är slut går Milton och lägger sig på en provisorisk bädd nedanför Petters säng och Stig går till buren för att sova vidare. Imorse sov dom hela gänget till halv 11 när husse klev upp. Sjusovare =) Idag har grabbarna varit med Elin och Maja medan Petter var i skolan. Dom tog en omväg på väg hem till tjejerna, stötte på en kvinna med en liten hund som genast tyckte att Stig och Milton skulle komma till parken vid ån på söndag. Varje söndag hade tydligen småhundsklubben lekstund för sina hundar i parken då alla får springa lösa och leka. Vi får väl se, har vi inget bättre för oss på söndag kanske vi tittar förbi. Jag hoppas att vi kan få ihop en promenad tillsammans med Maria och Candy till helgen. Det var så längesen och nu när Candy är frisk igen vore det så kul att ta en tur tillsammans. Hoppas, hoppas! Petter åker ju bort på lördag förmiddag så det vore trevligt med lite sällskap.

Idag gick det faktiskt rätt bra på jobbet. Kändes som om jag fick mer gjort än jag fått på länge och som om arbetsglädjen till viss del var tillbaka. Håller tummarna för att det inte bara var en tillfällighet. Nu ska Petter och jag ta och klippa isär granen med sekatören, packa den i en påse och slänga bort den. Vår stackars gran ser lite trött ut. Var väl inte så bra att lämna den ensam och törstig första dagarna. Nu barrar den så vi har barr hela lägenheten snart. Inte blir det bättre av att Stig snokar runt där ibland och tar med sig barr som han sprider omkring i lägenheten.

Två bilder:

Ståtliga pappa och Stig med sin ostkroksliknande look =)

Far och son


Fin bild på far och son! Dom sover alltid så sött tillsammans =)

Sitter i soffan efter en härlig dag. Var och handlade imorse så nu är kyl och frys åter fyllda. Milton ligger brevid oss och snarkar förnöjt. Stig har redan gått och lagt sig för natten. Vi har varit hemma i Lagga större delen av dagen. Lillasyster åker ju hem i övermorgon  =( Mamma och jag var med hundarna i skogen på skoterspåren. Dom busade som bara den. Full fart hela tiden! Tycker att Milton kanske har tappat lite i vikt, att midjan är mer markerad nu. Bus är bästa bantningskuren =) Imorgon blir det tidigt, Petter har match så jag tar ut hundarna innan jobbet. Blir ingen lång promenad men en halvtimme kanske. Blir ovant för hundarna också, nu har dom ju fått sovmorgon i nästan två veckor.

Nu blir det sängen! Gonatt!

God morgon!


Pappa stretchar inför dagens utmaningar!

Så var det morgon igen. Kvällen igår gick snabbt. Hade lite funderingar på att hålla mig vaken och se JVM-finalen men insåg rätt snabbt att det inte skulle gå =) Petter har åkt på träning så grabbarna och jag passar på att vila lite. Superskönt!

Tror att jag ska snabba mig in i duschen och åka för att handla lite mat. Det finns typ bara sylt i kylen och snart bara bröd och grönsaker i frysen. Var ett tag sedan vi handlade ordentligt. Blir väl så kring jul, är ju så mycket annat att fixa då.

Här kommer några bilder på grabbarna:

Stig vilar upp sig i mattes knä!

Fyra hundar i soffan =)


Ledig igen =)

Så var första arbetsdagen efter julledigheten avklarad. Gick ganska bra, jag hittade till min plats, kunde mitt lösenord osv. Däremot känns det att det var ett tag sedan hjärnan jobbade. Var något av ett pucko hela dagen. Men, men, efter några dagar brukar man vara tillbaka igen. Blir dock en mjukstart med tanke på att jag är ledig imorgon igen. Skönt!

Igår hände inte mycket... det var så förbannat kallt hela dagen. Varken vi eller hundarna var minsta intresserad av att gå ut. Vi var ju som vanligt ut och kissade med Stig stup i kvarten. Var lite jobbigare än vanligt, på med fleecetröja, tjockjacka, mössa, vantar. Ut snabbt och in ännu snabbare sedan av med mössa, vantar, tjockjacka och fleecetröja igen. Var iallafall superskönt med en slappardag. Hundarna verkade också tycka det. Dom sov hela dagen. Jag väntade på att lilla trollet skulle få ett riktigt dampanfall och flyga omkring som en vilde, men det blev inget av med det. Gissa om de hade gott om energi idag?

Bästa sättet att göra av med energi måste vara att springa av sig den ute. Därför åkte Petter och jag upp till Sidsjön med pojkarna efter jobbet. Var¨lite folk där så grabbarna fick vara lösa en liten stund på elljusspåret. När vi kom bort till slalombacken bestämde vi oss för att gå en bit på isen för att kunna ha grabbarna lösa igen. Gick superbra. Var inte särskilt mörkt även fast klockan var närmare sju. Oj vad grabbarna busade! Full fart var det verkligen! Jag är beredd att hålla med min lillasyster när hon säger att en lös hund är en lycklig hund =) Dom är så himla duktiga på att hålla sig i närheten och kommer alltid direkt när vi ropar. Skönt! Nu sover dom så sött i soffan. Pappa som vanligt på rygg med huvudet på sned och Stig nära honom och idag med huvudet över mjukistaxen som pappa tagit med sig upp i soffan. Skulle kunna titta på dom hela kvällen när dom sover så sött! Dom har det verkligen bra ihop även fast lille Stig inte alltid är så snäll med sin pappa... Sötnosar!
 

Kyliga dagar

Ännu en riktigt fin vinterdag. Solen håller på att leta sig fram. Hoppas att den värmer lite för nu är det riktigt kallt. -18,5 grader. Imorse blev det ingen lång sväng när vi var ute. Någon promenad blir det inte än. Hoppas att solen värmer så att vi kan ta oss ut en liten sväng iallafall. Igår var det också kallt, kring -12. Vi lyckades ändå ta oss ut på en promenad. Dagen började som vanligt vid strax efter åtta av att hungriga hundar först fick gå ut sedan äta frukost. Stig bråkade lite med pappa i vanlig ordning, Petter for på matchvärmning och medan hundarna sov passade jag på att städa. Skönt att få ordentligt städat innan det är dags att börja jobba igen (imorgon, men nu tänker jag inte tänka mer på det). Jag och hundarna tog en liten förmiddagspromenad uppför Oscarsgatan. Stig hade sitt täcke på men tyckte ändå att det var alldeles för kallt för att gå hemifrån. Frös jättemycket om tassarna, så han fick åka i mattes famn en bit på vägen. Hemåt är det aldrig för kallt för att gå så då var det full fart igen. Pappa fick inte stanna och varken nosa eller kissa för då sa Stig ifrån. Snorunge! Mitt på dagen for vi hem till Lagga för att ta en promenad på skoterspåren. Terese gjorde oss sällskap. Återigen tyckte Stig att det var i kallaste laget men så snart vi kom på spåret och kopplet åkte av blev det full fart igen. Han var så söt med sitt lilla täcke =) Täcket sitter jättebra fram men är nog inte gjort för små, lååånga taxar så det räcker inte hela vägen bak över rumpan. Eftersom det inte går att spänna åt vid bakbenen står det ibland rätt ut bak och då ser Stig precis ut som Stålmannen, med sin cape =) Täcket åkte dock av efter att pappa upptäckt att det var ypperligt att använda för att göra nacksving på lilla Stig som flög som en vante i snön. Pojkarna skötte sig exemplariskt och kom i full fart så fort matte ropade. Det blev en jättemysig promenad trots att en överbeskydande matte lyfte upp grabbarna nu och då när skotrarna lät nära. Till slut fick matte rätt och två skotrar for förbi. Pojkarna var då i säkert förvar i våra famnar. Sen hörde matte skotrar fast det inte kom några hela vägen hem =)

Senare på eftermiddagen var vi på hockey. Sundsvall förlorade med 3-1 mot Troja. Extra tråkigt när det var tv-match, då är det ju alltid roligt om dom får spela bra. Husse får godkänt av oss men är som vanligt kritisk till sin egen insats. Stig är helt övertygad om att husse är världsbäst =) Efter matchen blev det hamburgare samtidigt som vi såg småkronorna vinna sin semifinal i JVM. Jag såg inte hela matchen utan blev tvungen att vila ögonen lite nu och då =)

Nu ska jag hoppa i duschen! Lägger in några bilder från senaste dagarna...


Pappa skrattar åt Stig?, äntligen åkte kopplen av, på väg hemåt igen


Lille Stig i skidspåret =)


Efter en promenad i kylan...

Finns det inget godare än....

Varm choklad med grädde och mashmallows och så kanelbullar!

Idag har vi haft en supermysig dag. Grabbarna sov till kvart över åtta, då var det dags för morgonpink och frukost. Sen sov vi vidare till strax efter 10. Då tyckte Stig att det var nog. Nu ville han ut... Så jag och grabbarna var ut på en mysig morgonpromenad ner till hamnen. Det gick faktiskt rätt bra idag, inte så mycket bus i kopplen =) Hem och vila igen. Skönt att ha en riktig lat förmiddag. Senare på eftermiddagen var vi upp i skogen igen och tog en promenad så att hundarna fick vara lösa en stund. Var dock mycket kallare än vad jag trodde, hade inte kollat på termometern sen på förmiddagen då det var -7, nu var det -13. Brr! En stund stod vi ut iallafall men vi hade inte tillräckligt med kläder på oss.... Hem och fikade varm choklad med grädde och mashmallows. Hittade en sista påse med bullar i frysen! Mums! Tittade på några avsnitt av vänner och bara slappade tills det var dags för middag. Ikväll blev det äntligen oxfilé! Vi kände oss inte riktigt sugna på det igår så vi tog det idag istället. Potatisgratäng, kantarellsås och sallad blev det till. Supergott! Nu ligger vi i soffan och slappar alla fyra. Stig som vanligt mellan mig och tangentbordet och Milton där han har full uppsikt över Petter (ifall att han skulle flytta sig till ett annat rum). Årets första dag har varit kanon! Hoppas det fortsätter så =)

Nedan följer lite bilder från nyårsfirandet igår:

  
Petter och jag firar nyår!

Grabbarna firar nyår, här är vi inte rädda för smällaren =)


Jag och min lilla älskling!

RSS 2.0