Grattis älskade lilla hund!

Tänk att det nu är två år sen det föddes tre små pluppar i Västerböle! Grattis till Stig, Juli och Sune på två-årsdagen! Stig önskar sig sovmorgon, något att leka med och popcorn =) Vi får väl se vad vi kan ordna!Vi passar på att gratta husse också som fyller år imorgon! Han önskar sig nog också sovmorgon =)

Sommar och semester

Usch, vad tiden rusar iväg! Det känns knappt som att semestern har börjat och nu har ändå över halva gått. Vi har hunnit med en vecka hemma med lite gatufest och en vecka i solen på Rhodos med lillasyster. Hundarna spenderade förra veckan hos Stigs kusin på landet, mao Brolle. När vi hämtade dom luktade dom jord och såg småtussiga ut så dom verkar ha haft en bra vecka. Jättetrötta! För två stadshundar är det ju riktig lyx att få komma till landet och kunna springa ut och in som man vill. Äta smultron på berget och busa på gräsmattan. Igår var vi och badade i sjön med alla tre hundarna. Milton bjud till rejält och badade och busade som aldrig förr. Brolle hängde på och tyckte att det var rätt skönt i vattnet. Stig däremot tycker inte om att bli blöt... han går alltid stora omvägar förbi vattenpölar. Men han badade iallafall tassarna och tog efter lite hjälp av husse en liten simtur. Sen var det blöta busiga hundar som vi fick med oss hem. Idag ligger det två utslagna hundar på soffan hemma i stan... kan slå vad om att Brolle redan är igång och poar på i trädgården hemama hos sig. Han har gott om energi den hunden =)


Anthony Quinn Bay, Rhodos


Hamstasjön, Laggarberg


Mera badpojkar =)


Alla vill ha bollen!


Milton vill vara med husse! Jämt =)

Utställning i Trondheim

Natten till igår packade jag och Mia (kennel YamYam´s) in oss och fem taxar och styrde bilen mot Trondheim och Nkk´s internationella hundutställning. Resan gick bra trots lite problem att hitta utställningsplatsen. Väderleksprognoserna hade gått ifrån att det skulle regna ihållande hela dagen till att det kanske tom skulle bli uppehåll men molnigt. Inte en droppe regn och strålande sol med stundtals ett tunnt molntäcke blev facit. Perfekt väder!

Efter en lång väntan var så dags för Stig som var först ut av våra. Brolle satt färdig och väntade med Freddis och gänget för det var liite tätt mellan dom. Det var många som inte fått ck så vi var riktigt nervösa. Cert och cacib! Så skönt! Sen stod vi nervöst och tittade på lilla Maja i ringen. Cert och cacib till henne också! Jättekul! BIR:et gick tilll Maja och Stig blev BIM. Brolle skötte sig bra och fick etta med hp. Domaren (Martin Johansson, Sverige) tyckte att han var mycket lovande men behövde utvecklas mer i bröstkorgen innan han får ck. Anton fick en slät etta och Billson blev 3bhkl med ck. Vilken dag det blev! 

Nöjda och glada gick hemresa bättre än vi trott men visst var det skönt att få komma hem till sängen efter att sovit ca 2 timmar på 40 timmar. Mina hundar var också trötta men tröttast av alla är nog Milton. Han har varit gårdshund hemma hos min mamma och pappa medan vi varit iväg. Det tar på krafterna att se efter gården! 

Vi tackar Mia, Maja, Billson och Anton för trevligt sällskap och gratulerar till de fina resultaten! Grattis också till Ingela på kennel Privé som fött upp Stig och Maja!

   
Stig och Maja, halvsyskonen!

Nu ska vi åka och lämna tillbaka Brolle och jag har lovat Stig att han ska få leka hur länge han vill på gräsmattan så vi blir nog kvar där ett tag... Lilla prinsen!


RSS 2.0