Äntligen barmark!

Hur skönt är det inte? Nästan all snö är borta och man kan äntligen söka sig tillbaka till parkerna! Skogen får nog vänta ett tag till men snart så :) Ikväll har vi varit till parken, jag, Petter och hundarna. Milton som annars helst går tre steg bakom alla andra blir som en valp redan på vägen till parken. Sen när kopplen väl åker av studsar han iväg, jagar Stig, leker med pinnar, snokar och donar. I vår favvopark rinner det dessutom en lite bäck hela vägen igenom. Jättefint! Fast pojkarna förstår inte alls varför man inte får ta sig en slurk när man blir törstig? Nu är dom trötta, jättetrötta! Jag med...

Imorgon åker Petter till Åre över helgen. Med grabbarna. Hundarna och jag ska mysa på och kanske blir det en tur till lagga och ett litet försök till skogen. Sen hoppas vi verkligen att lillasyster tar sig hem till veckan. Det vore kul! Det var ju ett tag sen nu igen. Nu ska jag strax skutta in till köket och göra lite varma mackor som vi tänkt äta till Petters favoritprogram... "extrem överlevnad" på Discovery. Sen ska det blir skönt att somna :)

Den ena datorn har vi skickat på lagning och den andra ska kasseras och en tredje införskaffas, så förhoppningsvis blir det mer uppdatering framöver. Ska försöka fånga pojkarna på bild också så ni har något snyggt att titta på ;)

GRATTIS MILTON 4 ÅR IDAG


Fina, fina pojke!


Annandag Påsk

Jaha, så nu är snart påsken slut... Igår hade vi en härlig dag! Det var grått och dimmigt inne i stan men när hundarna och jag kom till Lagga så sken solen. Underbart! Det blev ett par härliga timmar ute i solen. Mamma och jag i varsin stol med varsin tax i knät. Senare tog jag och grabbarna en prommis runt byn. Skönt att få röra lite på sig!

Husse fick också röra på sig... han hade match mot Oskarshamn. Viktigt match! Det sket sig fullständigt och nu får vi verkligen hoppas att det här går vägen. Det känns inte bra! Nåja en vecka till sen är det över... hur det än går blir det skönt att få veta. Svårt att låta bli att grubbla men vi får ta det som det kommer. Det ska nog lösa sig! På ett eller annat sätt! 

Nu ska vi njuta av sista dagen av påskledigheten. Petter är och tränar, grabbarna har däckat i soffan och det enda som hörs är Miltons snarkningar. Kan bero på att Stig snusar sött på hans huvud. Idag är det mycket kärlek pojkarna emellan! Nu ska vi ta tag i dagen och hitta på något! Ha en bra annandag påsk allihopa!


Glad Påsk

En riktigt Glad Påsk önskar vi er alla!Själva har vi det bra! Grabbarna har precis blivit lite påskfina, klorna är klippta och vi har kammat lite. Nu är det två mycket trötta hundar som grisar i soffan. De har blivit lovade en långis i skogen hemma i Lagga lite senare så jag tror att dom laddar inför det. Hoppas skoterspåren håller för oss!

För ett tag sedan var vi i Borlänge på utställning. Stig knep sitt tredje cert och blev BIM. Grattis till Anna och Miltons dotter Aquila till BIR och till alla andra som det gick bra för. Tyvärr fick vi nog med oss lite skit från utställningen för bägge grabbarna har varit nysiga och snorat. Tråkigt men nu är alla pigga och glada igen :)

Milton har bott in sig lite och verkar känna sig rätt hemma. Han har slutat tro att han bor på restuarang Saffran i porten brevid :) Fast jag tror att det är för att Elin brukar komma ut och prata och kanske, kanske att Mille fått smaka något gott av kockarna någon gång. Milton sköter sig bra. Äter bra och vilar mest hela dagarna. Stig tycker nog att pappa gott kunde bjuda till lite och leka lite mer och springer fram och biter pappa lite i benen. Jag vet inte hur många gånger om dagen jag säger.. nämen Stig! låt pappa vara, han vill inte leka. Och Milton, han har en ängels tålamod. Stig älskar att leka, ibland ute på gården i Lagga bjuder pappa till och jagar Stig lite, eller låter Stig jaga honom. Då riktigt lyser det i ögonen på Stig och han kan inte få nog. Skitunge!

Vi har haft en skön påskhelg. Försökt att inte ha alltför mycket inplanerat. En av höjdpunkterna var i torsdags när vi hälsade på Mattias och Erica och barnen. Eftersom Petter varit borta så mycket med hockeyn nu på slutet hade vi inte hunnit titta på nyillskottet Wincent och gratta Wille på 2-årsdagen. Så otroligt fina, snälla barn! Det blev massor med lek och kramar... fast Wille tycker att Petters skägg sticks. Ajj, sticks! :)

I fredags var Petter på bortamatch så jag och killarna tog en prommis med min barndomskompis Josefin, hennes syster Jennifer och deras lilla söta tik Bella. Deras andra tik Wilma löper så hon fick stanna hemma. Det blev en härlig prommis till och runt Sidsjön. Sen var pojkarna trötta vill jag lova!

Nu är Petter och värmer inför matchen i eftermiddag. Hoppas på vinst ikväll! Det skulle ge tre välbehövliga poäng! Efter matchen ska vi äta middag med min familj och Petters familj hemma i Lagga. Det ska bli mysigt! Nu ska jag ta och dammsuga soffan för sjuttioåttonde gången den här veckan. Någon (Stig) fäller lite!


RSS 2.0