Det närmar sig....

Snart kommer någon efterlängtad hem igen! Och han ska bo med oss på Nybrogatan...

Sötaste Milton! Som den senaste månaden åstadkommit inte mindre än 10 valpar på Island! Grattis Milton, Sunna och Ellen! Och grattis Edda och Fredrika (som förövrigt tagit den fina bilden ovan) :) I början av mars kommer han... som vi längtar!

Annars har vi det bra. Mer än fullt upp! Får återkomma med en längre rapport senare :)

 


My Dog i Göteborg

Här kommer en kort sammanfattning av helgen! Vi har varit på internationell utställning i Göteborg. Åkt tåg, bott på hotell, ätit gott, skrattat mycket och glatt oss åt fina resultat. Jag, Ingela och Monika! Hundflocken som i helgen bestod av Sanna, Juli och Stig har skött sig exemplariskt. Stig och Juli har busat massor! :)

På lördagen var det en finsk domare som dömde. Stig fick fin kritik och en etta. Juli fick ockå fin kritik lilldockan! Sanna med Monika i snöret slog på stort! Blev BIR, knep ett Cacib och blev Internationell Utställnings Champion. Så otroligt roligt. Stort grattis!

På söndagen var det en svensk domare, Nina Carlsdotter. Stig var som vanligt först ut... Cert och cacib! Juli fick fin kritik och en etta. Sannapanna och Monkan var i storform och knep ytterligare ett cacib. Stig blev BIR (senare oplacerad i gruppen) och Sanna BIM. Vilken dag! 

Lite bilder kommer förhoppningsvis senare. 

Jag är såklart jätteglad för de fina resultaten, men mest lycklig är jag över att ha fått en sån underbar hund! Så glad, så snäll, så mysig och så okomplicerad! Mattes hjärta :)

  


RSS 2.0