Stig - SEU(V)CH NOUCH Privé Chippendale


2010-09-20


En till blogg

med mer Sofie och mindre Stig finns nu. www.sofiemarkstroms.blogg.se heter den. Lämna en kommentar med din mailadress om du vill ha användarnamn och lösenord dit. Den gamla bloggen kommer att finnas kvar som tidigare med mycket Stig men mindre Sofie :)

Ha en härlig lördag kväll allihopa!

Bästa sällskapet...

ja, bästa sällskapet en sjukling kan ha! Mysiga taxpojkar :)


Vi tar hand om matte


Stig sover på mattes arm


Milton har hittat ett nytt ställe att vila på... vårt gamla köksbord :O hmmm, det blir nog ingen långvarig sovplats :)


I vinter ska vi synas...

Husse kom hem för en stund sen och med sig hade han varsin reflexväst till hundarna. I vinter ska vi synas ordentligt! Det var mamma som hade köpt en till Brolle som var så himla fin så vi kunde ju inte låta bli att köpa varsin till pojkarna. 70 kr är en billig livförsäkring tycker jag. Våra som oftast går inne i stan och på övergångsställen och dessutom har en matte och en husse som är hopplöst dåliga på att själva använda reflexer kommer nog att ha stor nytta av sina.


Milton mannekängar


Stig skulle mannekänga men blev jättebussugen, matte blir matt :)


Husse med jättefoten rycker in så att det blir lite ordning iallfall!

Lite stora var västarna, framförallt runt halsen... men det ska nog gå att fixa till. Vi får leja min mormor, om inte husse kan ordna det. Han har ju gått stora sykursen med mormor. Och jag tror han fick godkänt :)

Petter köpte ben åt grabbarna när han ändå var på affären. Konstiga ben som ska smaka bacon. De ser ut som en gigantisk fårpellets, golvet blir alldeles kladdigt, benet verkar stenhårt och Stig är helt såld på det. Trots att han mest får suga på det. Tokiga lilla trolltax :) 

Och huvudvärken? Jodå, den är kvar... känns som om mitt huvud ska sprängas :/ men, äh den går väl över förr eller senare.

Nu, en powernap! :)


Uppdatering

Ja, nu tyckte jag att det var på tiden med en liten update! Det har väl inte hänt så mycket sen sist men ändå :) hundarna mår bra! Vi försöker ta tillvara på ljuset och åka till skogen så ofta det bara går... det dröjer inte så länge innan det blir för mörkt på kvällarna. Får väl se om det blir en riktig utflytkt till helgen, kanske tar med lite fika och plockar svamp. Det vore mysigt! Lillasyster kommer äntligen hem imorgon. Som vi har längtat! Sen den dagen hon for ungefär :) och det är ju ändå 2,5 år sen. På fredag ska vi, eller rättare sagt jag, på kräftskiva. Petter har match i Skellefteå, om han nu kan vara med. Han stukade foten rejält under matchen mot Timrå och den är fortfarande inte bra, men han tror ändå på spel. Jaja, det är väl typ tredje året på rad han missar den där kräftskivan. Jättetrist! Sen  åker han förmodligen till Sthlm över helgen så det blir bara jag och pojkarna hemma. En riktigt skön helg med skogsturer och soffmys ska vi ha. Precis i Miltons smak. Mycket mys och promenad utan koppel är hans favorit! 

Själv är jag hemma från jobbet och kurerar mig. Har åkt på en förkylning och känner mig rätt sliten. Har hinkat i mig citronvatten så förhoppningsvis är det bättre imorgon. Snälla Elin kommer om en liten stund och ska ta ut hundarna på en prommis. Tur att vi har henne! Det blir lätt bra fart inomhus om inte grabbsen får gå ut ordentligt varje dag. Favoritleken inomhus just nu är monstret-under-filten-leken. Den går ut på att en hund stoppar en filt, ett klädesplagg eller badrumsmattan över huvudet medan den andra försöker attackera "monstret" under filten. Det är tydligen jättekul! :) Utomhus vill Stig fortfarande helst leka jagis och får ofta Brolle med sig medan Milton helst gör golfbana av gräsmattan. Att göra småhål är jätteskoj! :) Småpojkarna hjälper till i mån av tid. Det är roligt att se hur mycket Brolle tar efter mina, men han har inte lyckats få till skallet som Miltons och Stigs. Alla som har hört vet hur jag menar, Juli låter likadant. När mina pojkar sover hos Brolle sover dom i köket och Brolle i "sitt" rum. Varje morgon är mina jättenoga med att direkt när dom kliver upp springer dom och hämtar Brolle innan dom alla springer ut i en enda röra. Milton glömmer bort honom ibland men kommer på sig halvvägs ut och springer allt han kan för att hämta honom. Söta pojkarna! Dom tycker så mycket om varandra :)   

Nä nu ska jag återgå till att pimpla citronvatten! Med lite tur kommer Petter hem snart med lite god frukt åt mig...

RSS 2.0