Södra berget och middag hos Helene

Igår hade vi en riktigt härlig dag! När Petter kom hem från träningen åkte vi upp till Södra Berget och tog en härlig promenad på elljusspåret. Precis som jag hoppades på hade det bara kommit snö, inget regn på berget. Så mysigt! Stig sprang omkring och busade i snön! När vi kommit tillbaka och höll på att packa in oss i bilen tyckte Stig att det var så varmt och mysigt innanför husses jacka att han spjärnade emot med alla fyra tassar när vi skulle fara.. mysgris!

Hann precis duscha innan Sara och Helene kom för att titta på Stig. Efter lite fika for dom hem och en stund senare åkte jag efter för att äta middag och dricka vin hemma hos Helene. Det blev en supertrevlig kväll! 7 tjejer och efter maten anslöt Wä, Johns nyinflyttade kompis från Piteå. Det blev många skratt när vi upptäckte att Pitemål och Bergeforsendialekt verkligen skär sig. Många roliga missförstånd när festen blev pesten och snickaren stekaren =) 

Bilder på både folk och hund kommer senare. Nu ska vi ut på skogsprommis med familjen Söderberg i det underbara vädret =)  Får inte glömma kameran ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0