Utställning i Svenstavik

Är hemma på lunchen idag och rastar Stig då husse är på golfbanan. Tar lite extra lång lunch så vi slipper stressa, skönt! Nu sitter vi i sängen och myser lite innan jag måste gå tillbaka. Datorn lever sitt egna liv nu, vi har precis haft virus plus att det trådlösa nätverket har slutat fungera så nu får vi köra på det traditionella sättet med sladd i väggen. Märkligt väder har vi också... Det är väldigt kvavt och ett riktigt åskoväder skulle nog behövas för att det ska bli behagligare. Det är inte särskilt varmt men så fort man går utomhus och rör minsta lilla på sig blir man alldeles klibbig! Tråkigt!

I söndags var vi på utställning i Svenstavik. Det blev en etta med hp (igen!) och det får vi väl vara nöjda med även om vi gärna tagit ett CK =) Aune Harald hette den norske domaren och Stigs kritik löd:

"Välskuret huvud, ok överlinje, ngt bättre utvecklat förbröst och stabilare front önskas, ok underlinje, tillräckligt vinklad med utmärkta tassar, ok päls, härligt temprament, korrekt bett, bra rörelser" 

Vi tackar för trevligt resesällskap och passar på att gratulera Mia och Billson som blev BIS 1:a på frösön på lördagen och Fredrika och Pavel som blev BIM och fick sitt tredje cacib så att han numera kan titulera sig internationell utställningschampion! Stort grattis till er! På vägen upp blev Pavel lovad ett bad om han knep cacibet men vi skippade det på hemvägen. Jag hörde dock ryktas om att han fick sitt bad på hemmaplan häromdagen. Pavel älskar att bada!

Nu laddar vi för nästa utställning som är Högbo den 6:e september!


Kommentarer
Postat av: Fredrika

TACK TACK TACK för sällskapet. Det är så roligt :DPavel skulle bada än om jag inte hade dragit upp honom ur sidsjön..Stig är sååå värd ett CK. Ni tar det nästa gång!Kramar till er!

2009-08-05 @ 19:01:53
URL: http://fjo.blogg.se/
Postat av: Ingela

Lilla gubben, så duktig som du är så kommer det nog att gå hur bra som helst framöver....på't igen i Högbo:) Kram

2009-08-05 @ 23:53:44
Postat av: Mia & gänget

Lugn bara... Stig kommer att fixa ck på löpande band framöver. :)

Vi syns i Högbo!

2009-08-11 @ 08:25:11
URL: http://www.yamyams.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0