10-0

Japp, 10-0 talar sitt tydliga språk. Utklassning. Väl på plats i Umeå så värvade vi Anna och Sara eftersom vi inte var så många. Visade sig vara lyckade värvningar. Vi chocköppnade med två snabba och efter periodpausen rullade det bara på. Det var helt sjukt roligt och jag har haft en fruktansvärd träningsvärk. Stilpoäng till Sara för den rosa hjälmen =) Det är viktigt att vara väl förberedd. Vi hade precis som grabbarna brukar morgonvärmning efter att Jocke lagat grötfrukost åt oss. Värmningen var inte så frivillig och var mer ett resultat att vi varit lite sega så att vi blev tvugna att springa till ICA och köpa en termos och mer mjölk. Det är ju viktigt med rätt sportdryck så vi hade chailatte med Baileys i våra termosar. Supergott! Verkligen jättetrevligt att få träffa tjejerna i Umeå och huvudsaken är väl att man gör något tillsammans... Eller? Nä, det viktigaste är inte att delta utan att vinna =) Att grabbarna vann sin match efter att vi tjejer ätit middag och druckit vin på ishallen gjorde väl inte dagen sämre. På kvällen var vi på jättetrevlig fest hemma hos en lövenspelare och hans tjej.

Söndagen gick i matens tecken. Vi gjorde det riktigt bra och lyckades förmodligen slå något sorts skräpmatsrekord. Började med Max på vägen hem från festen. När vi vaknat till på förmiddagen ville grabbarna ha Ben & Jerrys glass. En stund senare strosade vi iväg mot ICA. Hittade ingen Ben & Jerrys på ICA så det blev lite dricka och godis istället. Vi fortsatte till Coop, Helene och jag väntade utanför med allt godis, men ut kom resten med två olika sorters chips och tre olika dippar. Glassen fanns inte på Coop utan på ICA så vi fick gå tillbaka dit efter att ha ätit lunch på McDonalds. Eftermiddagen spenderades i soffan. Skräpmatsdagen avslutades med en kebabtallrik på pizzerian i Finnsta. Bra jobbat va? Jag är fortfarande mätt =)

Mamma och pappa är hos Tessan nu. Jag hoppas att vädret är bra och att resan som fick en något märklig start har ordnat upp sig. Det verkar så... Petter skjutsade mamma, pappa, faster och farbror till Midlanda vid två halv tre i torsdags. Sen hämtade vi hem dom vid halv nio igen. Planet hade fått fel på bromsarna så dom fick snällt åka hem och vänta på ett nytt plan som kom på fredag morgon. När dom väl landade på fredag eftermiddag regnade det så dom kanske inte missade så mycket ändå. Lillasyster ringde dock och beklagade sig över att dom blivit sena. Stackare, hon har ju längtat så länge. Jag längtar tills vi kan åka dit. Skulle tro att det endera blir i slutet av maj eller i början av Juli. Vi får väl se.

Bilder från helgen hoppas jag att Sara mailar över. Jag hade kameran med men i stort sett inget batteri. Sladden är fortfarande på vift så några bilder från senaste veckorna kan jag inte ordna. Nu kom Petter hem med sushi så nu ska vi äta middag.


Kommentarer
Postat av: sara

hej och tack för en underbar helg.

har lagt upp bilderna på facebook, så säg åt petter att gå in där och hämta dem. tror det är smidigare än att jag skickar dem via mail.

ha det fint så hörs vi snart.

kramar.

2009-02-26 @ 11:58:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0