Lika som bär?


Stig och pappa Milton


aaah, blixten rätt i ögonen =)


Nu var det länge sen... Vi har det bra. Har varit fullt upp ett tag. I veckan har jag hunnit med middag med Jossan på onsdag. Middag på Invito med några från jobbet på torsdag. Supertrevligt! Igår kväll var jag med Fredrika och Patrik på Arken med Milton och Stig. Milton blev helt sjukt fin! Synd bara att Stig kräktes på hans svans inatt =( Typiskt Stig. Ikväll saknar vi Milton. Han är i Finland på utställning. Längtar tills han kommer hem på måndag. Stig ligger i buren och sover och undrar nog vart pappa tagit vägen. Han har varit sjukt mammig sen Milton for men nu verkar han vilja vara själv. Luktar väl pappa i buren. Husse hoppade in i buren han med, fast det var bara huvudet som fick plats. =)

Snickaren har varit här i veckan och gjort klart i köket. Så otroligt skönt! Tycker att det blev riktigt fint! Håller på med ett litet projekt med lägenheten. Har bestämt mig för att försöka göra klart alla rum inom de närmsta veckorna. Idag har vi köpt ny hatthylla och ny skohylla till hallen. Blev lite reashopping på Flott också. Förhoppningsvis blir det en sväng till IKEA imorgon för lite mer lägenhetsshopping. Ska upp med lite tavlor och sånt sen är det rätt klart.

Idag har vi varit hos familjen Söderberg. Promenad och fika. Jättemysigt! Förutom Stigs stora kärlek Candy var Molly också med. Idag gick det riktigt bra med henne och Stig. Hon var inte alls lika på honom som sist. Jätteskönt för dom att få springa lösa i skogen. Sen organiserade Stig en liten lek medan folket fikade. Den gick till på ungefär samma sätt som alla Stigs lekar. Stig springer allt han kan genom hela huset och dom andra hundarna springer efter... Kul hade han och trött var han när vi kom hem. 

Nu har jag, Petter och Maja ätit en delikat lördagsmiddag, spaghetti och falukorv =) ingen orkade engagera sig mer än så. Men jag köpte kladdkaka till efterrätt så nu ska vi hugga in på den. Mums!


Lek i skogen, flygande tax, husse och Stig i buren


Vackra Molly, Candy blir trött medan Stig letar efter något kul att göra, Bus!


Vackra hundar i skogen

Kommentarer
Postat av: Karro :)

Vad roligt med uppdatering :) Kladdkaka är ju aldrig fel :) Ni får gärna lägga upp bilder från kråkrallyt, det lät jätteroligt :)Stig är så söt! :) Kram

2009-01-24 @ 23:00:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0