My Dog i Göteborg

Här kommer en kort sammanfattning av helgen! Vi har varit på internationell utställning i Göteborg. Åkt tåg, bott på hotell, ätit gott, skrattat mycket och glatt oss åt fina resultat. Jag, Ingela och Monika! Hundflocken som i helgen bestod av Sanna, Juli och Stig har skött sig exemplariskt. Stig och Juli har busat massor! :)

På lördagen var det en finsk domare som dömde. Stig fick fin kritik och en etta. Juli fick ockå fin kritik lilldockan! Sanna med Monika i snöret slog på stort! Blev BIR, knep ett Cacib och blev Internationell Utställnings Champion. Så otroligt roligt. Stort grattis!

På söndagen var det en svensk domare, Nina Carlsdotter. Stig var som vanligt först ut... Cert och cacib! Juli fick fin kritik och en etta. Sannapanna och Monkan var i storform och knep ytterligare ett cacib. Stig blev BIR (senare oplacerad i gruppen) och Sanna BIM. Vilken dag! 

Lite bilder kommer förhoppningsvis senare. 

Jag är såklart jätteglad för de fina resultaten, men mest lycklig är jag över att ha fått en sån underbar hund! Så glad, så snäll, så mysig och så okomplicerad! Mattes hjärta :)

  


Kommentarer
Postat av: Linnea och Qvintus

Grattis till finfina resultat. Stig är så fin! Qvintus och jag tyckte båda att det var jätteroligt att få träffa Qvintus båda halvsyskon, som vi bara har sett på diverse hemsidor förut :-)

Hoppas att vi ses igen någon gång och lycka till i fortsättningen!

2010-01-11 @ 22:50:53
Postat av: Mia & gänget

Guuud va kul att det gick så bra för Stig i helgen. GRATTIS!

2010-01-12 @ 16:54:33
URL: http://www.yamyams.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0