Lördagskväll

Äntligen helg! Vi hade en så mysig promenad igår jag och Stig. Det bästa var att Stig helt utan övertalning gick hemifrån. Det är så mycket roligare att gå ut då! Vi gick rundan upp på Södra Allén och Stig träffade en ny kompis, Sanny. En collie som var superfin och extremt tolerant. Ett tag stod Stig med framtassarna på Sannys nos och slickade honom i ögat. Snälla vovve! Igår kväll var jag på hockey efter att ha varit ute med Stig. Såg två sista perioderna av en skitmatch mot Nybro. Sundsvall vann med 1-0 och Petter gjorde en bra match. Kul också att han fick spela när de gick ner på två backpar sista fem minuterna. Efter hockeyn gjorde jag varma ciabatta i ugnen med skinka, mozarellaost, tomat och röd lök. Mums =) Vi myste i soffan framför ett avsnitt av nya Beverly Hills.

Idag har Stig och jag varit hemma i Lagga och tagit en promenad med min mamma i skogen. Innan vi kom till skogen träffade vi Kjell och hans två hundar Lillebror och Aslan. Stig var lite blyg först men efter en stund när vi gick vidare var det jättekul.  När vi gick ini skogen fortsatte dom hemöver. Idag var det sådär kul i skogen... mycket snö och då får man kalla snöbollar under magen och har man otur får man istappar på snorren... inte kul! men vi klarade oss från itappar idag, solen sken och det var såå vackert. Synd att kameran var hemma! Stig var snäll och lydig, stannade och kom när vi ropade. Skönt eftersom han försökte smita från husse på Södra berget häromdagen =) Heeeem!

Var på ljusparty hos Jessica på jobbet i torsdags. Beställde en ljuslykta som ser ut som en ängel... tror den blir jättefin till jul och dessutom lite doftljus. Jordgubbsrabarber och Acai berry mistel, eller nått sånt. Jättemysig kväll med glögg, peppisar och supergod falsk potatisbakelse =) 

Nu har både vi och Stig ätit. Skulle vara lite hygglig och ge honom en bit gurka och en bit morot före maten. Men njaa, han bar förnöjt båda till bädden i köket, slickade lite på dom och tuggade lite men åt inte något av dom. Jaja, korv och kalkon som det är i hundmaten är kanske godare. Blev bästis med Stefan hemma i Lagga idag. Han och Maria kom förbi med sin Elsa. Stig var inte så sugen på att leka men lite lekte dom iallafall. Sen fick Stig karra av Stefan.... mmm, mera, mera! Satt vid Stefans fötter och bad snällt om mer, gottråtta =)

Nu blir det chips och dipp framför tv:n för folket! Hunden har redan ankrat i mattes knä =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0