Skogspromenad, hockey och hamburgare

Ungefär så har dagen sett ut! Stig och jag var ut och pnikade och han åt frukost imorse, men jag var så trött att vi tog och sov en stund till efteråt. Lite förgrymmade över att den obligatoriska frukosten på Scandic som Petter skulle på innan värmningen inte gällde för respektive och hundar. Efter ett tag tog vi oss samman och städade lite. Stig gjorde några utfall mot dammsugaren så han fick ta en timeout tills husse kom hem... busunge! Efter lunchen for husse tillbaka till ishallen så Stig och jag for upp till Maria och tog en skogsprommis med henne och hundarna. Förutom Candy som är Stigs stora kärlek var Marias brorsdotters Shetland Sheepdog Molly med. Vi tänkte att Stig och Molly borde kunna ha jätteskoj tillsammans, men riktigt så blev det inte. Molly och Stig fick vara lösa så snart vi kommit bort från vägen. Candy fick gå i kopplet en bit till eftersom hon är liite rymningsbenägen. Varför ska man komma till matte när det finns så många människor och hundar att hälsa på? Molly försökte busa med Stig samtidigt som hon skulle sätta honom på plats. Resultatet blev att Stig skrek när hon kom för nära och höll sig nära matte och Marias ben. Det gick bättre när vi kom upp till skogen och Candy fick vara lös. Molly och Candy lekte som bara den i skogen och Stig var med på ett litet hörn. När dom stora hade stojat av sig det värsta var det genast roligare att hänga med hundarna istället för folket. Marias hade massor med gorr godis i fickan och blev genast väldigt populär.

Efter promenaden följde vi med in till familjen Söderberg och tinade upp oss med lite te. Stig lyckades knycka hela påsen med karra ur Marias jackficka och sprang glatt till vardagsrumsmattan med sitt byte. Två glada hundar och en mindre glad matte sprang efter för att försöka knycka bytet. Snälla Candy tittade på medan matte försökte jaga rätt på karrapåsen =) Matte gick segrande ur striden och kunde glatt konstatera att bara en godis trillade ut och den åt Candy upp...  rätt åt liten tax. Påsen åkte i slasken och hundarna fick varsin gobit sen trodde jag att det var nog. Men det tyckte inte Stig så han stod vid diskbänken och skrek åt godispåsen att komma tillbaka... det gjorde den inte! Han har blivit en riktig liten tjuv och knycker glatt allt på rumsbordet. Imorse hittade jag Petters klocka i hundbädden i vardagsrummet. Buse =)

Hem med en trött Stig och direkt vidare till ishallen för att konstatera att det stod 1-1. Fick höra att Malmös mål gjordes av ingen mindre än Petter Rydén. Typiskt! Alla hans mål i rätt mål blir bortdömda men dom han gör i egen kasse verkar det inte vara några problem med... Tydligen var det inte så mycket att göra åt utan det var ett stenhårt skott som gick via hans klubba upp i krysset. Blev till slut 5-2 till Malmö. Var ingen vidare match så jag roade mig med att prata med Frida större delen av sista perioden. Petter gjorde en till bra match och fick spela mycket igen. Roligt! Vi for direkt på sibylla med Petters systrar och åt en jättehamburgare... mums! Nu sitter vi i soffan och myser allihopa. Imorgon är det måndag igen och tillbaka till jobbet. Skulle det inte vara bra med en extra dag på helgen?

Kommentarer
Postat av: Jossan

haha verkar vara mkt krut i den lille vovven! =) Gud så hungrig jag blev när jag läste din överskrift....hamburgare!! Har inte ätit det sedan...hmm...augusti kanske. Här kostar ett mål på donken 100 norska kr, dvs ca 120 svenska. Dyrt!! Kommer hen 19 dec, då måste vi ses!

Vilket oflyt för Petter m mål i egen kasse! Vissa saker rår man inte för... Hoppas du får en bra vecka! Kraaam

2008-11-23 @ 23:58:39
URL: http://josefinbluckert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0