Regn igen!

Tråkigt att börja morgonen med regn. Vi hann dock ut och kissa och babba en gång innan det satte igång. Skönt! Stig har äntligen sovit sin hela första natt! Från strax efter 11 till strax före 7. Men sen var det en kissnödig kille som vaknade. :)

Igår var det full fart. Först var jag hem till mamma och pappa och hämtade hem Stig som övernattat där. Det hade gått jättebra! Han brukar få vara lös och busa på gräsmattan där och där finns en hel del att nosa på. Skönt för husse och matte att få en lugn natt och morgon. Riktigt skönt att kunna ligga kvar länge i sängen. Direkt när jag hämtat Stig for vi till Maria Sö med familj. Maria hade bakat jättegod kladdkaka till fika. Stig fick träffa deras curly coated retriever Candy. Först tyckte han att det vara jättekul men sen tyckte han nog att hon var lite i största laget... så då gick vi in istället. Förutom att det var jättekul att träffa Mats, Maria och barnen så var det jättenyttigt för Stig att få träffa barn. Det har vi inte gjort så många gånger. Amanda och Alexander är jätteduktiga med hundar så det gick superbra. :) 

Sen vart det full fart hem och laga mat. Erica, Mattias och lille William kom och åt middag med oss. Sweetchilipasta med grillad kyckling och vitlöksbröd. Sen blev det film och karra. Supermysig kväll! Det blir inte så ofta vi hinner ses nu för tiden så det var verkligen roligt. 

I förmiddags var min moster och yngsta kusin på besök för att kolla på Stig. Dom tyckte såklart att han var jättesöt! Nu har vi varit i en park och haft Stig lös en stund för att kunna träna lite inkallning. Idag gick det bra, kanske för att vi var på ett nytt ställe. Något som inte känns riktigt lika bra är att han svara upp mot mig rätt ofta nu och ibland bråkar när halsbandet ska på. :( men det ger sig väl det med. Nu sover lillkillen så nu ska husse och matte passa på att vila en stund framför tv:n. Det tar på krafterna att ha valp kan jag meddela! Imorgon ska Petter vara i skolan hela dagen och på tisdag åker han till Malmö för att spela match på onsdag. Tråkigt! Även fast jag försöker planera in saker så blir det lite ensamt. Dessutom är det ju skönt om man kan vara två som turas om att springa upp och ner för trapporna! Men tänk vilken bra träning det är ;)   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0