Skönt med lite bättre väder!

Igår var vi till Petters systrar och fick lite middag. Stig tyckte att det var såå kul med lite halvnya människor. Först blev det lite bus och sedan var det gnaga på benet som gällde. Benet är som nappen är för en bäbis, stoppa åt honom ett ben så blir han tyst en lång stund. Fick åka hem innanför husses jacka, mysigt!

Natten gick bra, ut och kissa måste Stig men vem har sagt att han måste vara vaken? Om han sover hela vägen till gräset, kissar och sedan somnar om missar han nästan igen sömn. ;) Morgonen började ungefär som vanligt. Jag och Stig klev upp vid åtta, husse kom lite efter. Husse är världens roligaste på morgonen och jag skrattar lika mycket varje morgon när Stig kommer i full fart med Petters kalsonger i högsta hugg. Sen följer han husse som en skugga tills han åker hemifrån. På eftermiddagen när han börjar bli trött och mest vill sova då är det matte som gäller. Då blir husse lite ledsen...

Nu har vi precis kommit in efter en stunds lek i parken. Eller rättare sagt två stunder :) Om man stojar en stund och sedan sitter i mattes knä och gnager på den frukansvärda bikinikalkonen (jag får nog lägga ut en bild på den snart, den är verkligen gräslig men rätt rolig) och vilar lite kan man busa även på hemvägen. Blev dock ingen tupplur i parken, fanns ju så mycket att kolla på. Cyklar, barnvagnar, hundar, stort folk och litet folk. Han försökte några gånger men det ville sig inte. Nu har lilla killen gått och lagt sig, jättetrött men lite svårt att komma till ro på förmiddagen. I förmiddags när Stig sov passade jag på att dammsuga. Det behövdes kan jag lova... Det är så skönt med en valp som sover sig igenom allting. Spelar ingen roll om fönstren är öppna när trafiken är som värst, sova kan man alltid göra. :)

Tre saker som är hemskt spännande men samtidigt väldigt intressanta:
- Golvbrunnen i duschen (kanske bor ett litet monster där...?)
- Husses gitarr (så länge den är tyst är den trevlig men när husse busar med den så låter den lite läskigt)
- Tvättmaskinen (helt plötsligt när man tittar på den så morrar den...!)

Nu blir det pannkakor till lunch :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0