Måndag

Ojoj, nu har det varit dåligt med bloggande! Vi har haft fullt upp och sen har jag väl inte haft någon vidare lust att skriva heller. Hursomhelst så har vi det rätt bra under omständigheterna. Idag har jag varit till sthlm och varit på möte. Hann med en lunch på stan med Jossan också. Jättekul att få träffa henne! Det blir ju inte så ofta nu för tiden. Stig och husse har myst hemma för sig själva.

Igår hade vi en riktig mysdag! Både vi och Stig tog sovmorgon till strax efter tio. Sen segade alla tre i sängen till strax efter lunch. Vi åkte ut till mamma och pappa och satt ute hela eftermiddagen. Stig poade på, på gräsmattan och i skogbrynet. Solade sig, luktade på allt! Åt typ allt! Massor med pinne (som i säkert en halv björk), rådjurslort, rävskit, äckelpäckel =) Han älskar verkligen att vara ute och vill aldrig gå in! Förstår honom, vem skulle inte vilja vara ute hela dagarna när solen skiner? Sätter sig med ryggen mot dörren när vi kommer hem, vill inte in... fast igår när vi kom hem och han varit igång nästan hela dagen orkade han inte protestera. Vi bar honom upp för trapporna och sen ankrade han på Petters tröja innanför dörren. Vi gick ut och åt med Stefan och Emma. Jättemysigt! I lördags var vi i Finsta och grillade med Linda och Niklas, andra Linda och andra Niklas med tillhörande Sebbe 2 år och Helen och Jocke. Jättekul att träffa dom, det gör vi gärna snart igen! Kanske att vi bjuder på lite bilder senare.

Vi har varit dåliga med kameran ett tag. Stig är inte så lätt att fånga på bild ute just nu. Han är väl still cirka en halv sekund åt gången. Men snygg är han! Och påhittig! Har massor med bra idéer =) Packa upp väskor, knycka saker! Mer om dom senare! Här kommer iallafall en liten bild på snyggpojken:


Kommentarer
Postat av: Jossan

Tack för senast! Trist bara att tiden springer iväg när man ses så sällan. Nästa gång behöver vi minst en hel dag ;D



Kramar

2009-04-21 @ 12:33:31
URL: http://josefinbluckert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0