Gott Slut och Gott Nytt År

Så var årets sista dag här. Vi har haft en bra jul och ett bra slut på det gågna året. Lillasyster har varit här ett par veckor och firat jul med oss. Stig tycker att hon är jätterolig. Om man skäller på henne när man leker blir hon ibland rädd och springer iväg... det är kul! :) Sen har hon svårt att komma ihåg att inte lämna sminkväskan öppen (och där finns mycket kul att låna) och se till att andra roliga saker hålls på avstånd.


våran jättejulgran som vi fick ta fram stegen för att kunna klä :)


Två vackra flickor - Lillasyster och mormor

Stig längtar till värmen

Resultatet av årets försök till att knäppa julkort på tomtetax

2009 har varit ett händelserikt år. Några svåra stunder men framför allt många fina stunder. Några av höjdpunkterna som bör nämnas är att Petter och jag förlovade oss i april, vi reste till Italien i juni och till Rhodos i juli. Vi har flyttat från Bergsgatan till en större lägenhet. Vi har haft många roliga stunder med våra vänner. Stig och jag har varit på många roliga äventyr tillsammans med taxmaffian, Stig har gått sina första viltspår och vi hade under början av året förmånen att få ha hans pappa med oss. Nu är Milton som ni säkert redan vet på Island och skaffar barn. Vi håller tummarna för att det blir några fler bebbar innan han förmodligen kommer hem till våren. Stig har gått från att under början av året varit en liten småstyrig snorunge till att nu under slutet av året blivit en mycket lugnare unghund med mycket bus på gång, glimten i ögat och så mycket kärlek att ge. Han är för underbar! Mattes gosegris!

Nu ser vi fram emot 2010. Det kommer nog att bli ett spännande år. Mattias och Ericas andra barn kommer i februari, Stefan och Emma flyttar in i samma hus som oss tidigt i januari. Jag börjar mitt nya jobb på måndag, Petter tar förhoppningsvis examen i juni.

Nu ska vi skynda oss och ta årets sista långprommis innan vi snöar inne ;)

Gott Slut och Gott Nytt år!


 


Kommentarer
Postat av: Mia

Vi håller tummarna för stora framgångar i helgen! :)

Kramar från hela gänget.

2010-01-06 @ 12:07:05
URL: http://www.yamyams.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0