Stig har spelat match

Ja eller något åt det hållet... Det var iallafall vad en yrvaken husse tolkade det som tidigt på söndag morgon. Klockan var väl kring halv 7 när Stig och jag skulle åka till Östersund på utställning. Hejdå sa vi och husse mumlade fram: Lycka till på matchen Stig! Jag skrattade för mig själv hela vägen ner för trapporna. Valpklassen var först och Stig var jätteduktig. Farmor Fredrika visade honom på bästa sätt! Syster Juli skötte sig också exemplariskt. Hon är ju för söt, lilltösen! Stig blev BIR (bäst i ras) och BIS 4 (bestinshow 4). Hoppas jag inte lurade någon nu för jag är inte så hemma bland alla termer ännu, jag får väl hänvisa till google.se =) Han fick iallafall fina ord från domaren och beskrevs som en glad och livlig valp.

Kamerna var med men det blev inte så många bilder från själva utställningen. Var väl kanske för nervös för att knäppa några! Efter att Stig var klar fick han kolla på medan resten av taxarna visade upp sig. Det var sådär tyckte han... Sitta där och titta på medan dom andra fick springa omkring och äta godis. När Fredrika visade Billson fick Stig nog och tjöt... vill också vara med farmor och få mella! Han har inte världens största tålamod direkt. Det var kul med utställning så det lär det nog bli mer av framöver. Tack alla som var med!

När allt var klart ringde husse och frågade glatt om vi vann... och jo, vi vann nog mer än husse som förlorade mot Västerås med 9-1. Stig fick iallafall en påse hundmat, ett hederspris, en rosa rosett och en gul kaninnalle. Husse han fick skämmas hela vägen hem!

Idag har pojkarna varit med Fredrika hela dagen. Milton har varit till veterinären inför Islandsresan som närmar sig med stormsteg. Storhjärtat då, vad vi kommer att sakna dig! Och lillhjärtat kommer att sakna pappa jättemycket! Sen har dom varit på promenad med massor av taxar och en och annan whippet. Tror att dom har haft oligt för dom är trötta som bara den. Milton surar fortfarande över att han inte fick frukost hemma imorse. Petter fick komma och lirka för att middagen skuöle gå ner=) Tjurtax!

I helgen åker vi till Umeå och spelar match, både Petter och jag. Skridskorna är nyslipade så nu ska jag bara skaffa en klubba! Heja Sundsvall! Jag har ju lovat Petters kompis Kim en open-ice-tackling, en syrgasare och minst ett mål så Anna och Sara, ni vet vad ni har att vänta er! haha!

Nu ska jag gå och laga lite middag! Sladden till kameran är på vift så lite bilder får vänta!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Pojkarna är alldeles för underbara! Jag vågar inte tänka på hur mycket milton kommer sakna er...men kom ihåg, han kommer ju hem! :D



I helgen blir det massa bus!

2009-02-18 @ 20:10:59
Postat av: Jossan

Vad skoj för Stig...och dig, Grattis!! Jag ska försöka lägga ut bilderna på Stig och Milton imorgon på bloggen. Ser fram emot dina bilder från utställningen oxå!

2009-02-18 @ 23:09:59
URL: http://josefinbluckert.blogg.se/
Postat av: Lillasyster

Hej =) Jag har lite svårt att förstå (ovanligt ;) Vann han två klasser eller vann han en och kom fyra på en? Imorrn kommer mamma, pappa, Staffan, Kerstin å ett kilo lösgodis =) hehe...du får smsa å berätta hur hockeyn gick, å tänk på att ta de lugnt med tacklingar du vet att familjen Markströms nyckelben inte är känd för att vara dom starkaste...men skulle du lyckas bryta något så får man ju vara hemma från jobb plus en hundring från farmor hehe...Saknar er! Massor av kramar

2009-02-19 @ 00:05:39
Postat av: Ingela

Sooooofie vad har du gett dig in på?????? Nu är resan till nästa utställning bokad och då ska Stigge upp mot dom stora grabbarna, men som jag ser det så kan det bli en skrattmatch för honom, gullhunden!Kram kram

2009-02-19 @ 08:43:41
URL: http://www.kennelprive.se
Postat av: sara

hahaha.. open-ice. ja just det. vi får väl se sofie, vi får väl se. ;)

2009-02-19 @ 18:36:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0