En klöv med guldfärgat presentsnöre!

Japp, en sån hittade Stig i skogen idag. Duktig kille! Ingela hade lagt ett litet spår som vi fick gå. Det var första gången både för Stig och mig. Gick lite väl fort från början så han kom av sig lite men efter att ha tagit en liten lov så kom han tillbaka på rätt spår igen. Och då var han betydligt mer noga med att inte tappa bort sig. Till slut var den där! Klöven! Den luktade gott, smakade spännande och var bara Stigs. Efter att ha donat lite med den styrde han kosan mot bilen med svansen halvvägs till himlen. För han hade en klöv, en alldeles egen klöv, som var bara Stigs, som smakade gott, luktade gott, passade perfekt i munnen och den var såå fin och Stig var såå snygg... =) Sen tog Ingela tillbaka den och gjorde en liten hund väldigt ledsen. Det gnälldes och hoppades men klöven kom inte tillbaka... Kanske en dag att den dyker upp i skogen igen....! Tack snälla Ingela för hjälpen! Vi hoppas att vi får komma fler gånger ;-)



 

Kommentarer
Postat av: Ingela

Ni ska komma tusenmiljoner gånger...Petter ;ni har en superduktig och fin liten taxpojke! Nästa gång ska du absolut med i skogen!!:) KRAAAM

2009-06-17 @ 15:47:40
Postat av: Farmor

Åh vad han ser stolt ut :D

2009-06-17 @ 21:04:26
URL: http://fjo.blogg.se/
Postat av: Ulla och Kalyanagänget

Åh vilken stilig kille med klöven. Vet du Sofie, det jag gillar absolut bäst med hundarna det är jobbet i skogen. Längtar till min lilla valp kommer hem och får börja tampas med en klöv. Kram och glad midsommar. Själv jobbar jag hela midsommarhelgen :))

2009-06-18 @ 23:43:18
URL: http://www.kalyanas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0