På kurs med Kurt

Ja, eller rättare sagt med Stig. Vi har börjat grundkurs på Matfors Brukshundsklubb. Två gånger har vi gått och hittills har det gått bra. Stig är duktig men har lite svårt att sitta still och titta på de andra hundarna. Tror att det kommer att gå bättre imorgon då han hade ätit dåligt igår och jag hade både blodpudding och skinka i fickan. Favvomellan! Vill ha, vill ha, vill ha! Vi har fått läxa som vi tränat lite på idag. Stig kunde nog läxan redan sedan tidigare utan att vi tränat särskilt mycket på den. Han ska ligga och stanna när jag backar några steg. Vi har ju tränat mycket på det fast då har han suttit istället, så kommandot stanna kvar kan han sedan tidigare. Kul att få göra något tillsammans även om vi knappast kommer att bli något lydnadsekipage :) Körde lite kontaktövningar som också gick ganska bra om vi bortser från den gången då Stig bara blev tvungen att äta upp två myggor som gled förbi! Han älskar verkligen att jaga kryp. Myggor, myror, flugor, fjärilar :)

Mycket har hänt sedan sist. Försommaren har kommit på allvar. Strålande sol och över 30 grader i helgen. Ikväll åt vi sommarens första färskpotatis. Ugnstekt lax med färskpotatis och romsås. Supergott! Vi njuter av värmen och ljuset och det är väl en av anledningarna till att det inte blivit så flitigt bloggande på slutet. Vi tar igen det senare! Nästan bara två veckor kvar till semestern. Fem långa veckor. Då bär det av till Italien och ett par veckor senare till Rhodos.

Helgen som var spenderade vi i Sörfjärden. Den årliga maskeradfesten som Nicklas och Sara ordnar i Nicklas familjs stuga var lika rolig som förra året. Många roliga karaktärer fanns där. Kill Bill Uma i sjuksysteroutfiten med en jättespruta (Sara), Lucky Luke (Petter), Jokern (Jocke) och Becks granne (Wää) för att bara nämna några. Jag kompade med Helene och vi var Agneta och Annefri från Abba. Bilder kommer lite senare. På söndagen hann vi gå ner till havet och få lite sol på oss. Jättehärligt att ligga på stranden för första gången i sommar. Stort tack till alla som var med och gjorde festen till en höjdare och ett extra stort tack till värdparet!  

Nu ska Stig och jag gå ut på en sista pinkistur innan vi bäddar ner oss. Tröttsamt att ha så många bollar i luften samtidigt. På torsdag är det visning på lägenheten, som tur är har husse gjort sista tentan för den här terminen så han får städa i ordning lite tills dess. Tror att mäklaren kommer att ringa imorgon och det ska faktiskt bli lite spännande att höra hur många som anmält sig. Bilder finns på hemnet om det är någon som är intresserad. Gonatt och sov gott allihopa!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vilka häftiga gardiner ni har i vardagsrummet!

2009-06-05 @ 13:58:50
URL: http://casparia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0