Gotland

Helgen som var tillbringade Stig och jag på Gotland. En väldigt trevlig helg med väldigt trevligt sällskap! Förutom att vi varit på utställning har vi fyndat på Outlet, ätit tacos, druckit vin, gått mysiga promenader och mycket mer. Stort tack till resesällskapet som gjorde helgen till en toppenhelg! Hoppas vi får möjlighet att åka nästa år igen. Då ska jag ladda med Frontline för den stora nackdelen med Gotland är definitivt fästingarna. Otäcka, äckliga varelser! Stig gjorde ett utmärkt jobb i utställningsringen. Han tycker verkligen att det är kul att visa upp sig och verkar själv tycka att han är väldigt snygg =)  Matte håller med! Snyggare, trevligare taxpojke får man leta efter! Han fick sitt första CK, blev bästa hane och BIM. I BIR blev det stryk av en vuxen tik som redan är champion. Han fick mycket fin kritik av domaren så jag är jättenöjd! Stigs vackra syster Juli fick också CK och liksom (morbror?) Dante. Springerspaniel Tina fick också mycket bra kritik av domarna båda dagarna. Här kommer lite fina bilder som Ingela och Annelie knäppt:


Matte och Stig i ringen. Husses första och enda kommentar var.. men vad hade du för skor på dig?


Bästa hane och bästa tik mot varandra i BIR


På väg mot havet


Välförtjänt vila på altanen


Stigs syster Juli - lilla dockan!


Vid havet


Nu finns det väl inte så mycket mer att berätta förutom att Ingela köpte en svart och röd märkesryggsäck med plasthandtag och flera fack för bara 50 kr. Helt otroligt ;-)

Kommentarer
Postat av: Farmor

Haha. Petters kommentar var den bästa :D

2009-05-11 @ 21:31:09
Postat av: Sofie

Försvarar mitt skoval med att det hade ösregnat och att vita tygskor lätt blir smutsiga :D

2009-05-11 @ 21:58:54
Postat av: Ingela

Petter.....De kallas CK-skor på vårt språk!!!!!Mycket snygga!!!! nästan lika snygga som min ryggsäck:)

2009-05-11 @ 22:10:03
Postat av: Ulla Stålnacke Vestergren

Hej!

Grattis till din fina hanne! Den "vuxna" tiken som slog honom i BIR et är bara 2 år gammal så hon är inte heller så färdig än :)) Det var kul att det denna dag fanns tre fina kaniner i ringen.

Hälsningar ulla och Kalyanagänget

2009-05-12 @ 00:10:41
URL: http://www.kalyanas.se
Postat av: Annelie

Tack för trevligt resesällskap. Det var jättekul att få se Stig och att han fattade tycke för Tina finns det ju bildbevis på :) Honom kommer du att vinna mycket med. Sen att han är så otroligt trevlig och framåt liten kille gör ju att man bara måste tycka att han är underbar......fast att han inte är en spaniel ;) ;)

Ni var jätteduktiga båda två och skorna var det inget fel på... kunde ju varit ett par röda foppatofflor om det ville sig illa,...hahaaaaaaaa...

2009-05-12 @ 09:41:32
URL: http://www.searoads.se
Postat av: Maja (Privé Come Closer Cara Mia)

Grattis till ditt första (av många kommande) ck lillebrorsan! :)Kramar Maja

2009-05-12 @ 19:37:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0