Svensson

Svensson heter Stigs nya kompis. Han flyttade in i en lägenhet ett par våningar under oss för precis en vecka sedan. En 9 veckors helt underbar brun labradorpojke! Ser ut som en liten björnunge! Stig tycker jättemycket om honom. Han är ju så rolig att busa med. En jätteglad och go 9 kilos valp =) 

Det händer andra saker också. Vi har bestämt oss för att sälja lägenheten. På onsdag kommer mäklaren och tar bilder till annonserna. Det känns jobbigt för vi trivs så bra i lägenheten men vi känner ändå att vi inte kommer att bo kvar så många år så vi säljer medan vi vet att vi får bra betalt. Så nu söker vi hyresrätt! Drygt =(

Vi har anmält till ett par till utställningar så nästa vecka på söndag åker vi till Österbybruk och den 7/6 ska vi till Alfta. Semestern är också spikad. 18/6 på första semesterdagen åker vi till Italien en vecka. Där besöker vi Rom och Neapel. 5/7 åker vi till Rhodos och hälsar på lillasyster. 27/7 börjar jag jobba igen efter 5 veckor och 2 dagars semester. Känns välbehövligt med långledigt efter detta långa och på många olika sätt händelserika år.

Ikväll har vi varit på Södra och promenerat med Stig. Han hittade ett sällskap på säkert 15 pers som grillade korv och verkade vara mycket roligare än matte och husse så han tog en sväng dit och charmade damerna. Husse fick gå och hämta tillbaka honom och matte hon blev alldeles matt. Hörapparaten åker av ibland och då spelar det ingen roll vad matte säger. Efter det var vi med Petters mamma och pappa och åt en god middag på Biteline. Nu har dom åkt hem till Bergsjö. Vi kommer efter imorgon. Hoppas det blir bra väder så att vi kan vara ute ordentligt. Nu ska jag dricka upp mitt vin och somna i soffan. Ska bli såå skönt!


Så här mysigt tänker vi ha det hela långa sommaren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0