Ett litet inlägg om bla en hunds kärlek till sin vessla...

Ja, så ser det ut hos oss nu. Hela flocken är samlad i soffan. Elin kommer direkt efter jobbet för att ta ut Stig. Tack, det hade vi aldrig orkat! Igår mådde jag inte som någon prinsessa. Hade nästan ingen feber på morgonen så efter att vi fått höra att det fanns överblivet vaccin som efter söndagen skulle kastas om ingen tog det for vi till Bergsåker och tog sprutan. Var bara jag som tyckte att sprutan gjorde skitont. Tror hon stack mig rätt in i benet! Vi blev tipsade om en som stack bra men har man korta ben hinner man inte först. Pass upp för alla blondiner säger bara jag :) Hela kvällen gick åt att ha ont i armen och febern gick upp mot kvällningen. Stig fick åka hem till Lagga och ta en skogsis med mamma (som för övrigt också har feber idag). Petter tog bilen på en tur till sin mommo och moffa och hämtade mat. Vi skulle egentligen ha käkat middag med dom men med förmodad svininfluensa får man snällt hålla sig hemma. När han kom hem slängde vi snabbt in maten i kylen utan att kolla på vad det var. Efter att ha suttit och kollat på Leila och Per Morberg var suget efter något riktigt gott enormt. Och Petters mommo gjorde ingen besviken. Klyftpotatis, Oxfilé och kantarellsås. Körsbärstomater och gruka. Sen äppelpaj till efterrätt :) Underbart! Ikväll ska vi se om vi kan åstadkomma lite makaroner och korv. Om krafterna räcker vill säga. Det är bra gott med hemlagad mat!

Nu till det som inlägget egentligen skulle handla om. En liten hunds kärlek till en vessla. Stig har alltid varit väldigt förtjust i sina leksaker. En del busar han med en del myser han med och en del både och. Just nu är det en vessla som är speciellt populär. Den är bara så mysig att sova med. En goskanin har han också och den vill han bara mysa med. Det är så sött! Dom sover tätt, tätt intill varandra och Stig borrar sitt lilla taxhuvud in i pälsen på vesslan. Kanske skulle han vilja ha en liten hundlillebror... Visst vesslan är fin men förr eller senare kommer väl den att gå sönder eller bli för äcklig för att ha inomhus. Tål att funderas på!

Nu är det snart Ceasar på tv:n. Underbart efter en dag framför en massa skitprogram :) Kan vi inte få några bra filmtips eller så, är så uttråkad nu?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0