Annandag Påsk

Jaha, så nu är snart påsken slut... Igår hade vi en härlig dag! Det var grått och dimmigt inne i stan men när hundarna och jag kom till Lagga så sken solen. Underbart! Det blev ett par härliga timmar ute i solen. Mamma och jag i varsin stol med varsin tax i knät. Senare tog jag och grabbarna en prommis runt byn. Skönt att få röra lite på sig!

Husse fick också röra på sig... han hade match mot Oskarshamn. Viktigt match! Det sket sig fullständigt och nu får vi verkligen hoppas att det här går vägen. Det känns inte bra! Nåja en vecka till sen är det över... hur det än går blir det skönt att få veta. Svårt att låta bli att grubbla men vi får ta det som det kommer. Det ska nog lösa sig! På ett eller annat sätt! 

Nu ska vi njuta av sista dagen av påskledigheten. Petter är och tränar, grabbarna har däckat i soffan och det enda som hörs är Miltons snarkningar. Kan bero på att Stig snusar sött på hans huvud. Idag är det mycket kärlek pojkarna emellan! Nu ska vi ta tag i dagen och hitta på något! Ha en bra annandag påsk allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0