Utställning i Trondheim

Natten till igår packade jag och Mia (kennel YamYam´s) in oss och fem taxar och styrde bilen mot Trondheim och Nkk´s internationella hundutställning. Resan gick bra trots lite problem att hitta utställningsplatsen. Väderleksprognoserna hade gått ifrån att det skulle regna ihållande hela dagen till att det kanske tom skulle bli uppehåll men molnigt. Inte en droppe regn och strålande sol med stundtals ett tunnt molntäcke blev facit. Perfekt väder!

Efter en lång väntan var så dags för Stig som var först ut av våra. Brolle satt färdig och väntade med Freddis och gänget för det var liite tätt mellan dom. Det var många som inte fått ck så vi var riktigt nervösa. Cert och cacib! Så skönt! Sen stod vi nervöst och tittade på lilla Maja i ringen. Cert och cacib till henne också! Jättekul! BIR:et gick tilll Maja och Stig blev BIM. Brolle skötte sig bra och fick etta med hp. Domaren (Martin Johansson, Sverige) tyckte att han var mycket lovande men behövde utvecklas mer i bröstkorgen innan han får ck. Anton fick en slät etta och Billson blev 3bhkl med ck. Vilken dag det blev! 

Nöjda och glada gick hemresa bättre än vi trott men visst var det skönt att få komma hem till sängen efter att sovit ca 2 timmar på 40 timmar. Mina hundar var också trötta men tröttast av alla är nog Milton. Han har varit gårdshund hemma hos min mamma och pappa medan vi varit iväg. Det tar på krafterna att se efter gården! 

Vi tackar Mia, Maja, Billson och Anton för trevligt sällskap och gratulerar till de fina resultaten! Grattis också till Ingela på kennel Privé som fött upp Stig och Maja!

   
Stig och Maja, halvsyskonen!

Nu ska vi åka och lämna tillbaka Brolle och jag har lovat Stig att han ska få leka hur länge han vill på gräsmattan så vi blir nog kvar där ett tag... Lilla prinsen!


Kommentarer
Postat av: Monica

Stilige Stickan,vad du är bra,fina resultat fick du med dig hem fr Norge,GRATTIS!!!!!!!!!!!

2010-07-05 @ 19:01:57
Postat av: Mia & gänget

Tack för lättsamt och trevligt sällskap på resan och SUPERGRATTIS till lilla Stig!

Kram från oss alla. :)

2010-07-05 @ 20:45:27
URL: http://www.yamyams.se
Postat av: Ingela

Ja, det finns inte ord. Så bra jobbat av er!Jag är mäkta stolt! Kram!

2010-07-05 @ 23:09:32
Postat av: Ingela

Ja, det finns inte ord. Så bra jobbat av er!Jag är mäkta stolt! Kram!

2010-07-05 @ 23:11:24
Postat av: pepzi

SNYGGT JOBBAT !

2010-07-06 @ 00:05:24
Postat av: Anna

GRATTIS till Stigs framgångar i Trondheim! Han tar cert på cert på cert =)

2010-07-06 @ 18:39:38
URL: http://www.flocken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0