Utställning i Alfta

Idag har vi varit på taxklubbens utställning i Alfta. Stig fick sitt sjätte raka cert och blev BIR. Innan BIS-finalen hade regnet öst ner vilket min lille kille inte uppskattar. Finns det något värre än att gå i blött gräs? Tycker inte Stig. Då kan ni ju tänka er hur det såg ut. Men det gör inget. När han klättrade upp i min famn efteråt var allt glömt. Jag skulle tycka om honom lika mycket om han vore enögd och enbent. Vi har haft en mysig dag med våra vänner. Grattis till alla! Nu har vi nyss kommit hem ifrån en skön kvällsprommis i sakta mak tillsammans med Emma. Vi var ner till hamnen och strosade lite. 

Milton har haft en mysig dag han med. Lite "husseochMilton-tid". Dom har varit ner på stan, tittat på folk och hundar medan de delat på en mjukglass. Den hem till soffan igen. En dag precis i Miltons smak! :)

På väg hem från Alfta idag insåg jag hur lite det är kvar till semestern. 3 veckor, alltså 14 arbetsdagar sen förhoppningsvis hela fyra sköna veckor med alla min pojkar. Hur mycket kan man längta?!

Innan dess ska vi hinna med en resa till Avesta, julfest i Sörfjärden och så ska ju Brolle komma och bo med oss en vecka. Tiden kommer att gå såå fort! :) Appropå Brolle, så är han en himla festlig filur! Han har mycket roligt för sig och är inte särskilt lik någon av mina. Men man märker på honom hur mycket han snappar upp av att vara med dom så snart är han nog likadan han med. Fast kanske lite mer! Av allt! Det är lite hans grej :)

Ett jättegrattis till husse också som i fredags tog examen efter 3 års slit. Duktig kille! ;-) Det firade vi med en jättegod middag tillsammans med Elin, Petters föräldrar och mina föräldrar på Invito. Jättetrevligt!

Jag har inga bilder från dagen så jag lägger in ett par från förra helgen. Fotograf Ingela Björkman.


Peter-Pan "Brolle" BIS ValpPrivé Chippendale "Stig" Cert i jkl, 1 bh, BIM 


Stig igen

Nu ska jag fortsätta mysa med mina taxpojkar i soffan tills husse kommer hem från träningen. Då blir det förhoppningsvis lite kvällsfika och sen ska jag sova.


Kommentarer
Postat av: Mia

GRATTIS än en gång, vilket flyt ni har nu!!

2010-06-08 @ 18:06:29
URL: http://www.yamyams.se
Postat av: Farmor

Han är så snygg!

2010-06-20 @ 20:54:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0