Brolle BIS valp Stig BIM med cert

Igår hade vi en lyckad dag i Ärlandsbro! Brolle först ut, fick fin kritik och skötte sig utmärkt trots lösa hundar i ringen. Slutade som BIS-valp. Fina pojken!

Stig skötte sig som vanligt bra, tog sitt femte raka cert och blev BIM. Fick fin kritik även han. Så den dagen får vi vara nöjda med! 

Belöningen för pojkarna blev en lång härlig skogrunda med massor av bus efter att vi hämtat husse och Milton i stan. Underbart!   

Hoppas på att kunna bjuda på lite bilder snart!

Det har ju hänt en del sen sist. Den kanske största nyheten är väl att Stigs kusin "lilla" Brolle flyttat in hos min mor och far. Han är en mycket speciell liten kille på 8 månader! Mycket snäll, mycket busig och väldigt fin! Han fungerar jättebra med mina killar. Milton chefar och Stig är nöjd om Brolle vill leka. Brolle skulle hemskt gärna vilja få leka med Milton.... men Milton leker inte så ofta och när han väl bjuder till så är det inget som vara länge. Stig vill ju alltid leka så han och Brolle racar på rätt bra. Brolle som egentligen heter Peter-Pan är en långhårig dvärgtax, uppfödd av Ingeborg Bohlin och är son till hennes Hulda (Cutecharina) och Fredrikas Pavel (Bussahagens Pavel Bure). 

I fredags somnade min farmors syster in efter ett långt liv och en kort tids sjukdom. Hon var en varm, givmild människa som var som en extra farmor till oss. Sina sista dagar spenderade hon på Hospicet i Sidsjön. En otroligt vacker plats med mycket fin personal. Jag och hundarna var dit tidigare i veckan. Hon såg fram emot att vi skulle komma men sov så tungt när vi kom att vi inte kunde väcka henne. Sov gott Eve!

Nu ligger hundarna på rygg i soffan och sover gott! Husse sover också gott fast i sängen.... vill att han ska vakna så jag ska nog se om jag kan få Milton att gå och väcka honom :) hihi! Sugen på lunch på stan tillsammans med vänner, shoppa morsdagspresent och ta en tur med pojkarna i skogen.    

Kommentarer
Postat av: Monica

Bra jobbat Stig du är en klippa!!!!Kusin vitamin kanska kommer han oxå i framtiden ,man vet aldrig.

2010-05-31 @ 13:34:20
URL: http://tretaxar.blogg.se/
Postat av: Mia & gänget

Grattis till era fina framgångar i helgen! :-)

2010-06-02 @ 19:19:53
URL: http://www.yamyams.se
Postat av: Ingela

No comments <3 <3 <3

2010-06-03 @ 14:26:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0